Jouw boek

Droom jij ervan om je eigen boek te maken? Heb je een geweldig idee, of ben je zelfs al aan het schrijven en zoek je een ontwerper? Of weet je niet zo goed wat er allemaal komt kijken bij het maken van boeken en waar je precies moet beginnen? Tangram Studio verzorgt al meer dan tien jaar het ontwerp en de opmaak van boeken en lesboeken. Dit doen we voor klanten, maar daarnaast geven we ook zelf titels uit. Vanuit deze ervaring, kunnen wij elk project van het begin tot het eind voor je begeleiden.

Wil je een boek laten drukken dat je vast kunt pakken? Of wil je deze investering in drukkosten (nog) niet doen en je boek alleen laten opmaken als e-book? Wat je voorkeur ook is, wij kunnen het hele project voor je begeleiden. Van de redactie en het ontwerp, tot de drukwerkbegeleiding. Wij zorgen ervoor dat alles op rolletjes loopt en er een mooi product wordt geleverd. Zodat jij je kunt richten op wat jij het liefst doet: het maken van de inhoud. Wil je meteen aan de slag, of eerst meer informatie? Stuur ons een berichtje, dan kijken we samen wat je precies nodig hebt en waar wij je bij kunnen helpen.

Waarvoor kun je bij ons terecht?

Omdat boeken maken het leukste is wat er is, maar een complex proces kan zijn.

Omdat de perfecte tekst niet bestaat, maar een boek zonder fouten een must is.

Omdat alles moet kloppen en een mooi, aansprekend geheel moet vormen.

Omdat de afwerking het eerste is wat je ziet en bepaalt hoe lezers je boek ervaren.

Van passie naar boek

Droom je van je eigen boek en zoek je een steuntje in de rug?

Meld je dan aan en ontvang regelmatig tips, plus als bonus het eerste hoofdstuk van Van passie naar boek, zodat niets je meer tegenhoudt om eindelijk een boek te schrijven en uit te geven!

Bedankt voor je aanmelding! Kijk alleen nog even in je mailbox om je aanmelding te bevestigen.

Pin It on Pinterest