Jouw boek

Droom jij ervan om je eigen boek te maken? Heb je een geweldig idee, of ben je zelfs al aan het schrijven, maar weet je niet zo goed wat er allemaal komt kijken bij het maken van boeken en waar je precies moet beginnen? Tangram Studio verzorgt al meer dan tien jaar het ontwerp en de opmaak van boeken en lesboeken. Dit doen we voor klanten, maar daarnaast geven we ook zelf titels uit. Vanuit deze ervaring, kunnen wij elk project van het begin tot het eind voor je begeleiden.

Wil je een boek laten drukken dat je vast kunt pakken? Of wil je deze investering in drukkosten (nog) niet doen en je boek alleen laten opmaken als e-book? Wat je voorkeur ook is, wij kunnen het hele traject voor je verzorgen. Van het ontwerp en de opmaak, tot de (eind)redactie en de drukwerkbegeleiding, of het maken van een epub-bestand. Wij zorgen ervoor dat alles op rolletjes loopt en er een mooi product wordt geleverd. Zodat jij je kunt richten op wat jij het liefst doet: het maken van de inhoud. Wil je meteen aan de slag, of eerst wat meer informatie? Stuur ons een berichtje, dan kijken we samen wat je precies nodig hebt en waar wij je bij kunnen helpen.

Waarvoor kun je bij ons terecht?

projectbegeleiding

Omdat boeken maken het leukste is wat er is, maar een complex proces kan zijn.

redactie

Omdat de perfecte tekst niet bestaat, maar een boek zonder fouten een must is.

ontwerp

Omdat alles moet kloppen en een mooi, aansprekend geheel moet vormen.

drukwerkbegeleiding

Omdat de afwerking het eerste is wat je ziet en bepaalt hoe lezers je boek ervaren.

Tips voor het schrijven van je boek

Ben je van plan een boek te gaan schrijven, of ben je al begonnen en kan je wel wat inspiratie gebruiken? Lees dan onderstaande blogs, die vol staan met tips:

Zelf een boek schrijven en uitgeven: tips vanuit de ontwerpstudio
Hoe zorg je ervoor dat je tekst gelezen wordt? Lezer, onderwerp en doel op elkaar afstemmen
Je eigen boek schrijven en laten drukken: een stappenplan

Pin It on Pinterest