Een passie voor boeken

Boeken maken, dat is wat wij het liefste doen. Al meer dan tien jaar verzorgen wij het ontwerp en de opmaak van boeken en lesboeken. Dit doen we voor klanten, maar daarnaast geven we ook verschillende titels uit in eigen beheer. Vanuit deze ervaring, kunnen wij elk project van het begin tot het eind voor je begeleiden.

Waarom zou je een boek schrijven?

Natuurlijk doe je dit vooral omdat je het leuk vindt om te schrijven en om je kennis te delen. Want als dat niet zo was, dan kwam het waarschijnlijk niet eens bij je op om er aan te beginnen. Maar wist je dat het schrijven en uitgeven van een eigen boek je marketing bovendien een enorme boost geven? Hoe dan precies, dat lees je in Waarom een boek schrijven goed is voor je bedrijf.

Alles zelf doen of het traject door ons laten begeleiden

Wil je een boek laten drukken dat je vast kunt pakken? Of wil je deze investering in drukkosten (nog) niet doen en je boek alleen laten opmaken als e-book? Wat je voorkeur ook is, wij kunnen het hele traject voor je verzorgen. Van het ontwerp en de opmaak, tot de (eind)redactie en de drukwerkbegeleiding, of het maken van bijvoorbeeld een epub-bestand. Wij zorgen ervoor dat alles op rolletjes loopt en er een mooi product wordt geleverd. Zodat jij je kunt richten op wat jij het liefst doet: het maken van de inhoud.

Tips voor het schrijven van je boek

Ben je van plan een boek te gaan schrijven, of ben je misschien al begonnen? Het is handig om al vroeg in het proces rekening te houden met een aantal dingen. Lees daarom vooral eerst even ons artikel Zelf een boek schrijven en uitgeven: tips vanuit de ontwerpstudio.

Projecten

Meer weten? Bel dan naar 06-52861035 of stuur ons een bericht.

Pin It on Pinterest