Bestellen

Boeken van Tangram Studio

Ontwerp cover Van passie naar boek

Ga je een boek schrijven? In Van passie naar boek lees je wat erbij komt kijken als je een businessboek gaat uitgeven. Je leest hoe je de eerste hobbels overwint en begint met schrijven, en ik vertel je alles over het publiceren en uitgeven van je boek.

24,50
Ontwerp cover Het Bestsellerboek nummer 1

Het Bestsellerboek

Wanneer is je boek een bestseller? Als je er heel veel verkoopt? Op nummer 1 staat bij Managementboek? Of als je nieuwe klanten, meer naamsbekendheid of meer sprekersklussen krijgt? In Het Bestsellerboek lees je hoe je een succes maakt van je boek.

25,00
Ontwerp cover De ontspannen ondernemer
Komt er maar geen eind aan je actielijst? Heb je geen tijd om te werken aan je bedrijf? In De ontspannen ondernemer lees je hoe je meer tijd en ruimte krijgt, zodat je je beste ideeën eindelijk kunt uitvoeren en kan focussen op wat er écht toe doet.
25,00
Hack je tijd

Ontdek hoe je een business ontwikkelt waarbij je meer gedaan krijgt én tegelijkertijd meer rust ervaart door vele externe prikkels te elimineren. Een bedrijf waarin de klant koning is, maar jij de minister president.

22,50

Ook van Tangram studio

Maar dan onder het label Kleine Kanjers
Ontwerp cover Kleine Kanjer Babyboek voor prematuren druk 4

Het Babyboek voor Prematuren richt zich op de (ziekenhuis)periode na een vroeggeboorte en het eerste jaar. Het bevat vragen die bij de situatie passen, extra veel schrijf­ruimte en plek voor foto’s.

34,95
Ontwerp cover Zorgen voor je baby op de couveuseafdeling druk 4

Dit boek helpt ouders om vanaf het begin een rol te spelen in de zorg voor hun baby. Het begeleidt ze door elke fase, van de eerste dagen op de intensive care, totdat ze eindelijk met hun baby naar huis gaan.

14,95