Bestel nu jouw exemplaar van Van passie naar boek!

Contact

Droom jij ervan om je eigen boek te maken? Heb je een geweldig idee, of ben je al aan het schrijven, en zoek je iemand die je kan helpen bij de redactie en/of het ontwerp? Weet je niet zo goed wat er allemaal bij komt kijken en waar je precies moet beginnen, en ben je op zoek naar iemand die je hierbij kan begeleiden? Stuur me even een berichtje, dan bespreken we wat je precies nodig hebt en waar ik je bij kan helpen.

9 + 14 =

Hanneke de Wit

In 2010 begon ik met mijn eerste boek, het Babyboek voor Prematuren. Mijn beide zoons waren veel te vroeg geboren en omdat bleek dat er geen enkel babyboek bestond dat geschikt was in deze situatie, besloot ik om zelf een boek te maken. Vanuit mijn vak als ontwerper had ik al veel boeken voor klanten gemaakt, en nu was ik mijn eigen doelgroep.

Toen ik mijn plannen deelde in de community die ik was begonnen op te bouwen in de maanden ervoor, bleek ik niet de enige te zijn die op dit boek zat te wachten. In eerste instantie wilde ik niet meer dan twintig boeken laten drukken. Per slot van rekening wordt maar’ één op de zeven baby’s extreem prematuur geboren, dus de doelgroep leek veel te klein om winst te kunnen verwachten. Dit boek moest er gewoon komen, meer niet.

De Facebook-pagina die ik opende om mijn boek te promoten, had echter binnen een paar uur al meer dan 500 enthousiaste volgers. Zo’n klein aantal boeken was dus bij lange na niet genoeg! Maar een grote oplage laten drukken, dat is toch veel te duur? Hoe ga ik dat betalen? En verdien ik die investering ooit terug?

Ja dus! Inmiddels is de vierde druk verschenen. De afgelopen jaren heb ik nog een aantal titels geschreven en uitgegeven, en heb ik hier mijn twee bedrijven omheen opgebouwd. Hoe dat me is gelukt? Door een zeer specifieke niche te kiezen en door mijn achterban vanaf het allereerste moment bij het proces te betrekken.

Het is nog nooit zo makkelijk geweest om een boek in eigen beheer uit te geven. Het enige wat je nodig hebt is jouw visie, het doorzettingsvermogen dat jij als ondernemer hebt, en iemand die je wegwijs maakt.

Ruim baan voor jou dus om je boek te schrijven en zelf uit te geven. Ik kan niet wachten om je daarbij te helpen!

ZORG ERVOOR DAT JOUW BOEK ER KOMT!

Vraag nu het gratis eerste hoofdstuk aan en maak een vliegende start!

Van passie naar boek

Verzonden. Check snel je mail!