Bestel nu jouw exemplaar van Van passie naar boek!

Contact

Droom jij ervan om je eigen boek te maken en heb je een geweldig idee en weet je niet waar je moet beginnen? Ben je al aan het schrijven, en zoek je iemand die je kan helpen bij de redactie en/of het ontwerp? Weet je niet zo goed wat er allemaal bij komt kijken en zoek je iemand die je kan begeleiden? Of is iets je niet duidelijk en heb je een vraag over mijn aanbod? Stuur me even een berichtje, dan bespreken we wat je precies nodig hebt en waar ik je bij kan helpen.

8 + 12 =

Hanneke de Wit

In 2010 begon ik met mijn eerste boek. Mijn beide zoons waren veel te vroeg geboren en omdat bleek dat er geen enkel babyboek bestond dat geschikt was in deze situatie, besloot ik om zelf een boek te maken. Als ontwerper en had ik al veel boeken voor klanten gemaakt, en nu was ik mijn eigen doelgroep.

In eerste instantie wilde ik niet meer dan twintig exemplaren laten drukken. De doelgroep leek veel te klein om winst te kunnen verwachten, maar de Facebook-pagina die ik opende om mijn boek te promoten, had binnen een paar uur ruim 500 enthousiaste volgers. Zo’n klein aantal boeken was dus niet genoeg! Maar, een grote oplage laten drukken, dat is toch veel te duur? Hoe ga ik dat betalen? En verdien ik die investering ooit terug?

Ja dus! Van mijn eerste en van mijn tweede boek is de vierde druk inmiddels verschenen, en ik gaf een vierde boek uit waarin alles bij elkaar kwam: Van passie naar boek, een stappenplan om je boek te schrijven en uit te geven.

Rond mijn boeken bouwde ik met succes mijn twee bedrijven op, Kleine Kanjers en Tangram Studio. Door voor beide beide een heel kleine niche te kiezen en door iedereen die mij volgde vanaf het allereerste moment bij het proces te betrekken.

Het is nog nooit zo makkelijk geweest om een boek in eigen beheer uit te geven. Het enige wat je nodig hebt is jouw visie, het doorzettingsvermogen dat jij als ondernemer hebt, en iemand die je wegwijs maakt.

Ruim baan voor jou dus om je boek te schrijven en zelf uit te geven, en ik kan niet wachten om je daarbij te helpen!