Deze huisstijl met letterpress en stempels is een mooi voorbeeld van hoe een mooie huisstijl helemaal niet persé duur hoeft te zijn. De Amerikaanse studio Nudge ontwierp deze mooie naturelle lijn voor Circle 21 Candles, een bedrijf dat handgemaakte kaarsen produceert en verkoopt. De basis van deze huisstijl met letterpress bestaat uit één enkel ontwerp voor visitekaartjes, bedankkaarten en etiketten. Deze zijn in alleen zwart, met de letterpress gedrukt. Dit is een methode waarbij een oude drukpers wordt gebruikt. Hierdoor ontstaat een mooi reliëf in het papier en wordt geen exemplaar exact hetzelfde. Bij grote oplagen is dit een mooie methode om op een betaalbare manier, heel eigen drukwerk te laten maken.

Door het gebruik van stempels en verschillende kleuren inkt, krijgen de verschillende geuren ieder een eigen lijn en worden de visitekaartjes persoonlijker. Ook voor de kurken is een stempel gemaakt, die met de hand in het kurk wordt gebrand.

Deze combinatie van de karakteristieke letterpress-techniek en handgestempelde elementen benadrukt de natuurlijke kwaliteiten van het product. Naturel, zonder overbodige toevoegingen: stijlvol en clean.