Het was alweer veel te lang geleden en weer de hoogste tijd voor een leuke direct mailing. Een kerstkaart is leuk, maar iets lekkers met Pasen rondsturen is nog leuker. Zeker als het lekkere fair trade paaseitjes van Tony Chocolonely zijn!

Deze eitjes, die ik al een tijdje op het oog had, zitten in leuke mini-eierdoosjes. De wikkels die er omheen zitten zijn eenvoudig te verwijderen en te vervangen voor een eigen ontwerp. Ik nam de maat van de oorspronkelijke wikkels en maakte een ontwerp met het vertrouwde Tangram Studio patroon, het zwart-wit én met paaseitjes natuurlijk. De gouden sticker op de onderkant geeft net even die finishing touch. De oorspronkelijke wikkels verknipte ik en aan de binnenkant van de doosjes kwam het oorspronkelijke Tony Chocolonely logo, want ook die mag natuurlijk gezien worden.

Tangram Studio Mailing Pasen 2016Tangram Studio Mailing Pasen 2016Tangram Studio Mailing Pasen 2016Tangram Studio Mailing Pasen 2016Tangram Studio Mailing Pasen 2016Tangram Studio Mailing Pasen 2016