Informatiehub

Alles wat je wil weten als je een businessboek gaat schrijven en uitgeven

Wil je goed beslagen ten ijs komen en zoek je informatie over schrijven, uitgeven en de promotie van je boek?

I’ve got your back!

Alles overzichtelijk bij elkaar: boeken, links, downloads, werkbladen, checklists, en blogposts.

Lezen

Boeken

Ontwerp cover Van passie naar boek

Ga je een boek schrijven? In Van passie naar boek lees je wat erbij komt kijken als je een businessboek gaat uitgeven. Je leest hoe je de eerste hobbels overwint en begint met schrijven, en ik vertel je alles over het publiceren en uitgeven van je boek.

24,50
Ontwerp cover Het Bestsellerboek nummer 1

Het Bestsellerboek

Wanneer is je boek een bestseller? Als je er heel veel verkoopt? Op nummer 1 staat bij Managementboek? Of als je nieuwe klanten, meer naamsbekendheid of meer sprekersklussen krijgt? In Het Bestsellerboek lees je hoe je een succes maakt van je boek.

25,00
Van passie naar boek

Gratis download

Het eerste hoofdstuk van Van passie naar boek

Ontdek welke manier van uitgeven bij jou past en ga aan de slag met je boekconcept. Maak een planning voor je boek en verdeel je project in hapklare brokken. Zo weet je zeker dat je jouw boek over een tijdje echt in handen hebt.

Van passie naar boek binnenwerk 6

Gratis download

Werkbladen en checklists uit Van passie naar boek

Met de werkbladen schrijf je makkelijker en geef je je boek een heldere structuur. Dankzij de checklists vergeet je niets: van de projectplanning, het schrijven van de titel en flaptekst tot het kiezen van de juiste afwerking voor je boek.

Van passie naar boek binnenwerk 5

Links

Links uit Van passie naar boek

Van passie naar boek staat vol tips en tricks uit de praktijk en begeleidt je stap voor stap naar je eigen businessboek. Op de linkpagina vind je een lijst met alle instanties en websites die in het boek aan bod komen, overzichtelijk ingedeeld per thema: schrijven/spelling, ontwerp/opmaak, uitgeven/distributie en boeken/leestips.

Blog

Recente artikelen