Deze ontzettend gave poster van Studio Boot zag ik al een paar keer voorbij komen in het fantastische huis van blogger, fotograaf en ontwerper Anki van Zilverblauw op Instagram en in haar blogpost “Design is art for losers”. Na lang wikken en wegen ben ik overstag gegaan en wat ben ik daar blij om! De kleuren van deze met de hand gezeefdrukte poster spatten van de muur af. Deze kleurintensiteit wordt in dit digitaal-drukwerk-tijdperk niet vaak benaderd. Door het handmatige proces is iedere poster weer net een beetje anders.

Voor de foto even met washitape vastgezet (want van achter het glas van de lijst is het niet te fotograferen), maar inmiddels hangt de poster in de lijst te pronken op onze muur.

De poster is in beperkte oplage te bestellen via de webshop van Studio Boot.

Meer over dit onderwerp

Gelukkige vondst: mijn oude camera’s, een Zenit B en Praktica MTL 5 Laatst raakte ik op Instagram in gesprek met Karin (Paper_Fuel) over een oude camera die ze scoorde op een event. Ik bedacht me dat ik ergens op zolder ook nog een doos moest hebben met wat oude camera's. Ik haalde ze tevoorschijn en maakte er foto'...
Wandeling op de Ginkelse Heide Wat een prachtig nazomerweer vandaag! We waren net op tijd: de heide was al aan het uitbloeien maar nog prachtig sfeervol paars. "Never stop exploring!"
Top-5 meest gelezen blogposts van 2015 Iedereen een heel goed en succesvol 2016 gewenst! Om het jaar mee te beginnen even een terugblik op de top-5 meest gelezen blogposts van het afgelopen jaar: Eén stap terug, tien vooruit! Een portie Instagram-kleurenpsychologie Opening van de stu...

Pin It on Pinterest