Offerte aanvragen

Wij werken op basis van een uurtarief. Elk project is anders, maar natuurlijk wil jij graag weten waar je aan begint. Zou je onderstaande vragenlijst daarom zo volledig mogelijk in willen vullen en versturen? Dan krijg je een beeld van alles waar je over na moet denken, en help je ons om de hoeveelheid werk goed in te schatten, zodat we een goede offerte kunnen maken.

Wil je dat wij meekijken naar het concept en de globale structuur van je boek? Dan controleren we of je concept helder is en als een rode draad door je boek loopt, en of de indeling en de schrijfstijl van je tekst hier bij aansluit.

Standaard kijken wij tijdens de opmaak naar foutjes in de tekst en zullen die verbeteren, of je suggesties geven om dingen aan te passen. Daarnaast kunnen we je tekst ook inhoudelijk redigeren en redigeren op stijl. Wil je dat we ook kijken of er dingen in je tekst zitten die niet kloppen of niet consequent zijn, dat we controleren of alle zinnen goed lopen, en kijken of je tekst in balans is?

Uit welke niveaus is je tekst, naast de lopende tekst, opgebouwd? (meerdere antwoorden mogelijk)

Is je tekst lineair opgebouwd (dus met een begin en een eind), of zitten er verschillende extra’s in, zoals voorbeelden, aparte pagina's of inzetjes die een eigen opmaak moeten krijgen?

Wil je gebruik maken van beeldmateriaal in je boek? (graag alles aankruisen wat van toepassing is)

Komen er tabellen en figuren in je boek die wij voor je maken? (graag alles aankruisen wat van toepassing is)

Hoe je boek uiteindelijk gedrukt zal worden, heeft invloed op het ontwerp van je boek. Om een goede schatting te maken van de hoeveelheid werk, is het daarom belangrijk dat we weten op welke manier je boek gedrukt zal worden en op welke manier je het drukwerk wilt regelen. (graag alles aankruisen wat van toepassing is)

Hoe wordt je boek gedrukt?

6 + 5 =

De rekensom is natuurlijk geen deel van de vragenlijst, maar bedoeld om spambots te slim af te zijn 😉

Pin It on Pinterest