Aanbod

Ben je een boek aan het schrijven en kan je hulp gebruiken bij de redactie en het ontwerp? Dan ben je bij Tangram Studio aan het juiste adres. Wij maken al meer dan tien jaar boeken voor klanten, en geven daarnaast verschillende titels zelf uit. Vanuit onze brede ervaring kunnen wij elk boekproject van het begin tot het eind begeleiden.

Natuurlijk wil jij wel eerst weten waar je aan begint. Daarom vind je hieronder een indicatie van de verschillende mogelijkheden. Zodat je een beeld hebt van waar je ongeveer aan moet denken. Prijzen verschillen per project en hangen af van jouw wensen. Wil je precies weten waar je aan toe bent? Vraag dan om een offerte op maat.

Heb je een idee en wil je dat met ons doornemen? Je kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen, dan bekijken we samen de mogelijkheden.

Basisboek

v.a. € 1.575,-

Voor een boek van ± 200 pagina’s

Je boek bestaat alleen uit tekst, die lineair is opgebouwd. Met alleen de belangrijkste tekstniveau’s, zoals koppen en subkoppen, voetnoten en tekstkaders, maar geen illustraties.

Inclusief:

Uitgebreid boek

v.a. € 2.625,-

Voor een boek van ± 200 pagina’s

Je boek bestaat voornamelijk uit tekst, die lineair is opgebouwd. Met slechts hier en daar een foto, illustratie of een tabel. Inclusief verschillende tekstniveau’s zoals onderscheidende koppen, subkoppen en titelpagina’s, plus elementen zoals voetnoten en tekstkaders.

Inclusief:

Rijk geïllustreerd boek

v.a. € 3.075,-

Voor een boek van ± 200 pagina’s

Je boek bevat naast tekst ook veel beeldmateriaal. De indeling is complex opgebouwd en bestaat uit verschillende onderdelen die elkaar afwisselen, met elk een eigen basisontwerp. Inclusief veel verschillende tekstniveau’s met meerdere onderscheidende koppen, subkoppen en titelpagina’s, plus veel elementen zoals tekstkaders, voorbeelden, tabellen en illustraties.

Inclusief:

ePub

v.a. € 750,-

Je boek bestaat alleen of voornamelijk uit tekst, die lineair is opgebouwd. Met eventueel slechts hier en daar een foto, illustratie of een tabel. Inclusief verschillende tekstniveau’s zoals koppen, subkoppen en titelpagina’s, plus elementen zoals voetnoten en tekstkaders.

Een ePub is een soort mini-website en de mogelijkheden worden door de techniek beperkt. Daardoor lenen rijk geïllustreerde boeken zich er minder goed voor om als ePub te worden opgemaakt. 

Inclusief:

Alle prijzen zijn exclusief 21% btw en dienen slechts ter indicatie, er kunnen geen rechten aan ontleend worden.
Van passie naar boek

Droom je van je eigen boek en zoek je een steuntje in de rug?

Meld je dan aan en ontvang regelmatig tips, plus als bonus het eerste hoofdstuk van Van passie naar boek, zodat niets je meer tegenhoudt om eindelijk een boek te schrijven en uit te geven!

Bedankt voor je aanmelding! Kijk alleen nog even in je mailbox om je aanmelding te bevestigen.

Pin It on Pinterest