Prijzen

Ben je een boek aan het schrijven en kan je hulp gebruiken bij de redactie, zoek je een ontwerper, of iemand die je kan begeleiden bij het kiezen en bestellen van het drukwerk? Dan ben je bij Tangram Studio aan het juiste adres. Met meer dan tien jaar ervaring in het maken van boeken, zowel voor klanten als in eigen beheer, kunnen wij elk project van het begin tot het eind voor je begeleiden.

Elk project is anders en natuurlijk wil jij van tevoren weten waar je aan begint. Daarom vind je hier onder een indicatie van de verschillende prijscategorieën, zodat je een beeld hebt van waar je ongeveer aan moet denken. Exacte prijzen verschillen per project en hangen af van jouw wensen. Heb je concrete plannen en wil je die met ons doornemen en bekijken wat wij hierin voor je kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op, dan bespreken we je wensen en maken wij een offerte op maat.

Basisboek

v.a. € 1.575,-

bij ± 200 pagina’s

Boek met alleen tekst, dat eenvoudig en lineair is opgebouwd. Verschillende tekstniveau’s zoals koppen en subkoppen, voetnoten en tekstkaders, maar niet geïllustreerd.

Inclusief:

Uitgebreid boek

v.a. € 2.625,-

bij ± 200 pagina’s

Boek met voornamelijk tekst, dat eenvoudig en lineair is opgebouwd. Op slechts enkele pagina’s een foto, illustratie of een tabel. Bevat verschillende tekstniveau’s zoals onderscheidende koppen, subkoppen en titelpagina’s, plus elementen zoals voetnoten en tekstkaders.

Inclusief:

Rijk geïllustreerd boek

v.a. € 3.075,-

bij ± 200 pagina’s

Boek dat naast tekst veel beeldmateriaal bevat. De indeling is complex opgebouwd en bestaat uit verschillende onderdelen die elkaar afwisselen, met elk een eigen basisontwerp. Veel verschillende tekstniveau’s met meerdere onderscheidende koppen, subkoppen en titelpagina’s, plus veel elementen zoals tekstkaders, voorbeelden, tabellen en illustraties.

Inclusief:

Alle prijzen zijn exclusief 21% btw en dienen slechts ter indicatie, er kunnen geen rechten aan ontleend worden.

Pin It on Pinterest