Proefredactie

Wil je je boek door mij laten redigeren maar wil je eerst een beeld krijgen van wat ik voor je kan doen? Met 2 uur proefredactie krijg je inzicht in je verbeterpunten, en handvatten om sterke, effectieve teksten te schrijven.

Redactie met een focus op marketing

Als je maanden aan je boek hebt geschreven, zie je foutjes na een tijdje gewoon niet meer. Waarschijnlijk kan je de tekst van je boek zelfs bijna dromen. 

Wanneer ik de redactie doe voor je boek, kijk ik overal naar. Of zinnen grammaticaal correct zijn, maar ook naar de grote lijnen. Is je tekst logisch opgebouwd? Klopt alles wat je schrijft en zijn er nergens verdwaalde resten van verwijderde zinnen blijven staan? De kleine typfoutjes pak ik natuurlijk ook meteen mee, maar daarnaast doe ik nog meer.

Ik kijk ook vanuit een focus op marketing naar je verhaal. Ik overleg voor ik begin met jou wat de doelstellingen zijn van je boek en kijk vervolgens of je boek daar van a tot z aan voldoet, of dat er nog verbeteringen of aanvullingen mogelijk zijn. Ik denk mee over call to actions en over de flaptekst, maar buig me ook over je schrijfstijl.

Die moet passen bij de lezers die je voor ogen hebt, maar met zinsbouw kan je nog veel meer. Het bepaalt of iemand je boek überhaupt uit wil lezen, maar ook of nadat hij het gelezen heeft wel of niet in actie komt.

Vanuit een achtergrond in de marketing help ik je om van je boek een klantenmagneet te maken, zodat lezers je gaan benaderen als ze meer willen weten en je hulp inschakelen wanneer ze verder zijn in het proces. Met andere woorden, ik help je om van je lezers klanten te maken.

Want elke lezer die jou benadert, is een gouden kans. Die wil je niet laten liggen!

Hoe werkt het?
Proefredactie is handig als je wil weten of je op de goede weg bent, of als je een beeld wil krijgen van wat ik voor je kan doen. Voor een eenmalig, vast bedrag, besteed ik 2 uur aan het redigeren van je tekst. Daarna ontvang je de geredigeerde tekst retour, voorzien van opmerkingen om je boek inhoudelijk nog sterker te maken.

Proefredactie gaat via de mail. Nadat je hebt afgerekend, krijg je een mail met het verzoek om een tekstbestand te sturen met de tekst van je boek. Uiterlijk een week nadat ik je tekst heb ontvangen krijg je de geredigeerde tekst per mail terug, inclusief verbeterpunten en tips.

Hoeveel tekst moet ik insturen?

Je boek hoeft nog niet af te zijn, ik kan redigeren wat je op dit moment hebt. 

Proefredactie
150 euro

(excl. 21% btw)

Proefredactie is eenmalig en vrijblijvend.