Borstvoeding geven aan je prematuur

Projectdetails

 

Uitgave: Kleine Kanjers (een merk van Tangram Studio), in samenwerking met de Vereniging van Ouders van Couveusekinderen (VOC)

Trefwoorden:
Projectbegeleiding
Boekontwerp
Drukwerkbegeleiding
Schrijven
Eindredactie/proefcorrectie

Koop dit boek bij:
Bol.com

Kleine Kanjers logo

Projectomschrijving

 

Van borstvoeding is bekend dat het vele voordelen heeft ten opzichte van kunstvoeding. Toch worstelen veel moeders hier na een vroeggeboorte mee. Want laten we eerlijk zijn: het gaat vaak niet vanzelf onder deze omstandigheden. Hoe ga je starten met borstvoeding en wat nu als het niet lukt?

Borstvoeding geven aan je prematuur’ is bedoeld als naslagwerk voor wanneer je hebt besloten om borstvoeding te gaan geven, maar ook als informatiebron voor als je de keuze nog moet maken. Het geeft heldere, bruikbare tips. Het boek is opgebouwd uit vier hoofdstukken: waarom borstvoeding zo belangrijk is voor je prematuur, borstvoeding geven aan je prematuur, kolven voor je prematuur en de Nederlandse Moedermelkbank. Naast een schat aan specifieke informatie, bevat dit boek handige voedingsschema’s, een kolfdagboek en een borstvoedingsdagboek, ter ondersteuning van het proces.

Dit boek is geschreven door moeders en door professionals: Hanneke de Wit (Tangram Studio en Kleine Kanjers), Tjarda den Dunnen (Voorzitter van de Vereniging van Ouders van Couveusekinderen), Ferial Bekker (Medela Benelux) en Hans van Goudoever (hoofd van het Emma Kinderziekenhuis AMC en van de afdeling Kindergeneeskunde VUmc).

Omslag: softcover, silk mc, mat laminaat Binnenwerk: 90 grams houtvrij offset (hvo)
Formaat: 16 x 24 cm Aantal pagina’s: 96 ISBN: 978-90-819955-3-5

Van passie naar boek

Droom je van een eigen boek en zoek je een steuntje in de rug?

Download dan gratis het eerste hoofdstuk van ‘Van passie naar boek’ en maak een vliegende start! Ook ontvang je dan regelmatig tips in je mailbox. Want dat boek dat al in jouw hoofd leeft verdient het om geboren te worden!

Verzonden. Check snel je mail!