Campagne ‘Samen zorgen’

Projectdetails

Klant: Vereniging van Ouders van Couveusekinderen (VOC)
Trefwoorden: Conceptontwikkeling, Illustratie, Grafisch Ontwerp, DTP, Schrijven, Redactie, Eindredactie

Projectomschrijving

 

Op 17 november is het Wereld Prematurendag. Sinds 2015 werken de Vereniging van Ouders van Couveuse­kinderen (VOC), Kleine Kanjers (onderdeel van Tangram Studio), Stichting Earlybirds Fotografie, Luflie en ‘Een giraf is geen aap’ rond deze dag samen onder de naam SOCK (Samenwerkende Organisaties voor Couveusekinderen), met als doel couveuseouders een hart onder de riem te steken en de bekendheid rondom vroeggeboorte en alles hier omheen vergroten.

Dit jaar is het thema ‘samen zorgen’ en haakt Stichting Steun Emma Kinderziekenhuis AMC bij ons aan. Gezamenlijk organiseren wij op maandag 13 november 2017 een symposium (tevens de aftrap van de Week van het Couveusekind, de week waarin Wereld Prematurendag valt) en een social media campagne.

Tangram Studio ontwierp alle campagne-uitingen, onder andere de poster, social media uitingen en een filmpje. Daarnaast schreven wij een artikel voor het oktobernummer van Kleine Maatjes, het tijdschrift van de VOC. Dit artikel, Samen zorgen, is ook gepubliceerd op de site van Kleine Kanjers en zal ingekort op de voorpagina komen van het novembernummer van de gedrukte nieuwsbrief van Stichting Steun Emma Kinderziekenhuis AMC.

Pin It on Pinterest