Charlotte’s Law #contentrecht

Projectdetails

 

Klant: Charlotte’s Law

Trefwoorden:
Boekontwerp
Redactie

Koop dit boek bij:
Managementboek logo

Projectomschrijving

Het internet bestaat niet zonder content. Bijna iedere dag publiceren, delen en gebruiken we teksten, foto’s en ander materiaal, van onszelf en van anderen. De grenzen van wat wel en niet mag zijn daarbij niet altijd even duidelijk. #contentrecht van Charlotte’s Law beschrijft in tien hoofdstukken hoe je veilig content kunt beschermen en gebruiken.

In dit boek lees je over alle geschreven en ongeschreven regels, zodat je risicoloos materiaal van anderen kunt gebruiken en kunt voorkomen dat anderen ten koste van jou mooie sier maken met jouw content.

Charlotte Meindersma is social media jurist en helpt online ondernemers vlekkeloos te ondernemen door ze de grenzen van de wet te leren kennen en praktische en pragmatische oplossingen te bieden. Ze geeft hooggewaardeerde online cursussen voor Frankwatching en wordt regelmatig door landelijke media gevraagd voor interviews over contentrecht.

#contentrecht is zowel in paperback als in ePub verkrijgbaar.

Omslag: paperback met flappen, silk mc, mat laminaat Binnenwerk: houtvrij offset (hvo)
Formaat: 14,8 x 21 cm (A5) Aantal pagina’s: 280 ISBN: 978-90-823296-5-0

ISBN ePub: 978-90-823296-4-3

{

En last but not least, Hanneke de Wit van Tangram Studio, die de redactie en vormgeving verzorgde en die doorwerkte op een van de heetste dagen van 2019, om maar aan de vraag van een deadlinewerker te kunnen voldoen. Ze heeft me vast stilletjes vervloekt op enig moment, maar daar heeft ze nooit wat van laten merken. Door haar is het boek niet alleen nuttig, maar vooral ook mooi geworden.

Charlotte Meindersma, uit het dankwoord van #contentrecht

Van passie naar boek

Droom je van je eigen boek en zoek je een steuntje in de rug?

Meld je dan aan en ontvang regelmatig tips, plus als bonus het eerste hoofdstuk van Van passie naar boek, zodat niets je meer tegenhoudt om eindelijk een boek te schrijven en uit te geven!

Bedankt voor je aanmelding! Kijk alleen nog even in je mailbox om je aanmelding te bevestigen.

Pin It on Pinterest