NCI Jaarboek Compliance 2019

Projectdetails

 

Klant: Nederlands Compliance Instituut (NCI)

Trefwoorden:
Boekontwerp
Eindredactie/proefcorrectie

Koop dit boek bij:
Managementboek logo

Projectomschrijving

 

Al een aantal jaar verzorgt Tangram Studio het ontwerp van het omslag en de opmaak van het binnenwerk van het Jaarboek Compliance van het Nederlands Compliance Instituut, waarvan jaarlijks een nieuwe editie uit wordt gebracht. Deze zestiende en laatste editie van het Jaarboek Compliance is een jubileumeditie. Het Nederlands Compliance Instituut bestaat twintig jaar. Een mooi moment om terug te blikken op hoe het vakgebied zich de afgelopen jaren heeft ontwikkeld. In deze bloemlezing van artikelen staan onder andere cultuur, awareness en ethiek centraal. Daarnaast zijn er columns gepubliceerd, geschreven door (oud-)medewerkers van het Nederlands Compliance Instituut, die reflecteren op het compliancevak.

Het Jaarboek Compliance bevat verschillende artikelen die relevant zijn binnen het vakgebied compliance. Het boek is bedoeld voor compliance officers bij financiële ondernemingen, maar ook voor professionals in andere sectoren en vakgebieden, zoals bestuurders, commissarissen, accountants en adviseurs.

Omslag: softcover, enkelzijdig gestreken sulfaatkarton, glans laminaat Binnenwerk: 100 grams silk mc
Formaat: 15 x 23 cm Aantal pagina’s: 332 ISBN: 978-94-91252-35-8

Van passie naar boek

Droom je van je eigen boek en zoek je een steuntje in de rug?

Meld je dan aan en ontvang regelmatig tips, plus als bonus het eerste hoofdstuk van Van passie naar boek, zodat niets je meer tegenhoudt om eindelijk een boek te schrijven en uit te geven!

Bedankt voor je aanmelding! Kijk alleen nog even in je mailbox om je aanmelding te bevestigen.

Pin It on Pinterest