Nathalie Van De Walle | Liefdesverklaring

Projectdetails

 

Klant:
Nathalie Van De Walle

Trefwoorden:
Projectbegeleiding
Boekontwerp
Drukwerkbegeleiding

Koop dit boek bij:
Bol.com

Projectomschrijving

Wie een relatie begint, doet dat niet met de bedoeling om later te scheiden. Wie trouwt, een huis koopt of een kind krijgt al helemaal niet. Partners die voor elkaar kiezen, gaan ervan uit dat zij bij elkaar zullen blijven. Lang. En gelukkig.

De realiteit ziet er echter anders uit: geluk in de liefde lijkt niet voor iedereen te zijn weggelegd. Hoe komt dat? Is het louter toeval, of heb je het toch voor een stuk zelf in de hand?

Nathalie Van De Walle is overtuigd van het laatste: de droom van lang en gelukkig kun je volgens haar zélf waarmaken. In Liefdesverklaring legt zij op een eenvoudige en praktijkgerichte manier uit hoe je dat het beste aanpakt.

Het bevat een schat aan nuttig advies en verhelderende inzichten die in de eerste plaats gericht zijn op jongeren en jonge volwassenen, maar die zonder meer bruikbaar zijn voor al wie gelooft dat een leven lang liefhebben ook vandaag nog kan.

Omslag: paperback met flappen, enkelzijdig gestreken sulfaatkarton, mat laminaat
Binnenwerk: houtvrij offset (hvo) Formaat: 14,8 x 21 cm (A5) Aantal pagina’s: 208
ISBN: 978-90830318-04

Boektrailer

{

Hanneke begeleidde mij met engelengeduld en veel deskundigheid doorheen het hele proces. Geen vraag was haar te gek, geen moeite haar te veel en ik stond meer dan eens versteld van haar vakkundigheid en expertise. Zonder haar was mijn boek waarschijnlijk nog steeds niet meer dan een worddocument op de harde schijf van mijn computer. Zij was voor mij het juiste talent op het juiste moment!

Nathalie Van De Walle

Van passie naar boek

Droom je van je eigen boek en zoek je een steuntje in de rug?

Meld je dan aan en ontvang regelmatig tips, plus als bonus het eerste hoofdstuk van Van passie naar boek, zodat niets je meer tegenhoudt om eindelijk een boek te schrijven en uit te geven!

Bedankt voor je aanmelding! Kijk alleen nog even in je mailbox om je aanmelding te bevestigen.

Pin It on Pinterest