NCI Als de oplossing het probleem is

Projectdetails

 

Klant: Nederlands Compliance Instituut (NCI)

Trefwoorden:
Boekontwerp
Eindredactie/proefcorrectie

Koop dit boek bij:
Managementboek logo

Projectomschrijving

Ook voor dit boek van het Nederlands Compliance Institiuut mocht Tangram Studio de opmaak en het omslag weer verzorgen: Als de oplossing het probleem is, van Edgar Karssing.

Veel bestuurders en compliance officers gaan gebukt onder ‘controle-obesitas’: problemen worden opgelost met meer regels. In zijn nieuwe boek ‘Als de oplossing het probleem is – Compliance met een moreel kompas’ draagt Edgar Karssing oplossingen aan om op deze vragen antwoord te kunnen geven.

Edgar Karssing maakt al meer dan 20 jaar inzichten uit de bedrijfsethiek concreet en hanteerbaar voor praktijkmensen. Het motto is steeds: de oplossing is het probleem niet! Karssing is teveel filosoof om meteen op zoek te gaan naar oplossingen.

Wat is de vraag achter de vraag? Wat is het echte probleem? Hoe geef je handen en voeten aan compliance
met een moreel kompas? Hoe ziet dat eruit, wat kun je doen? Dat blijkt in de praktijk zo gemakkelijk nog niet. Daarom worden in dit boek praktische handvatten gegeven.

Omslag: softcover, enkelzijdig gestreken sulfaatkarton, glans laminaat Binnenwerk: 90 grams silk mc
Formaat: 15 x 23 cm Aantal pagina’s: 258 ISBN: 978-94-91252-29-7

Van passie naar boek

Droom je van je eigen boek en zoek je een steuntje in de rug?

Meld je dan aan en ontvang regelmatig tips, plus als bonus het eerste hoofdstuk van Van passie naar boek, zodat niets je meer tegenhoudt om eindelijk een boek te schrijven en uit te geven!

Bedankt voor je aanmelding! Kijk alleen nog even in je mailbox om je aanmelding te bevestigen.

Pin It on Pinterest