NCI de Compliance Officer magazine restyle

Projectdetails

Klant: Nederlands Compliance Instituut (NCI)
Trefwoorden: Grafisch Ontwerp, Redactie, DTP

Projectomschrijving

De Compliance Officer is het magazine dat sinds oktober 2009 wordt uitgegeven door het NCI. Het is een vakblad voor compliance officers en andere betrokkenen zijn bij het uitvoeren van compliancetaken, zoals toezichthouders, secretarissen van vennootschap, bedrijfsjuristen en accountants. Het tijdschrift is een zeer effectief en toegankelijk marketingmiddel. Het blad genereert het loyaliteit en autoriteit en stimuleert op die manier de verkoop van producten en diensten.

Inmiddels zijn we alweer bijna toe aan de negende jaargang. Hoewel we nog steeds blij waren met de oude vormgeving van de DCO, werd het tijd om het ontwerp wat op te frissen. De opleidingsgids was de eerste uiting die een restyle kreeg. Hiermee hebben we een start gemaakt om de hele huisstijl langzaam maar zeker onder handen te nemen. De frisse en wat stoerdere nieuwe opmaak van de DCO sluit hier mooi bij aan.

Van passie naar boek

Droom je van een eigen boek en zoek je een steuntje in de rug?

Download dan gratis het eerste hoofdstuk van ‘Van passie naar boek’ en maak een vliegende start! Ook ontvang je dan regelmatig tips in je mailbox. Want dat boek dat al in jouw hoofd leeft verdient het om geboren te worden!

Verzonden. Check snel je mail!