NCI Handboek en Werkboek Compliance Professional 2017-2018

Projectomschrijving

 

Het Handboek en Werkboek Compliance Professional zijn onderdeel van de Leergang Compliance Professional; een opleiding die opleidt tot compliance officer. De boeken geven een eerste kennismaking met onder meer compliance en integriteit, de compliancefunctie en het complianceprogramma, de (totstandkoming van) wet- en regelgeving en bestrijding witwassen en terrorismefinanciering.

Al een aantal jaar verzorgt Tangram Studio het ontwerp van de omslagen en de opmaak van het binnenwerk van het Handboek en Werkboek Compliance Professional van het NCI. Ook dit jaar maakten we weer een nieuwe editie, waarin de laatste updates op gebied van de financiële wet- en regelgeving zijn verwerkt.

Voor het Handboek en Werkboek wordt gekozen voor een vaste opmaak, met steeds een andere foto. Hoewel de foto’s van de boeken een eigen stijl hebben, sluit het totale ontwerp mooi aan bij de andere uitingen binnen de huisstijl van het NCI.

Omslag: softcover, enkelzijdig gestreken sulfaatkarton, glans laminaat Binnenwerk: 90 grams silk mc
Formaat: 15 x 23 cm Aantal pagina’s: 392 ISBN: 978-94-91252-24-2 (Handboek) Aantal pagina’s: 208 ISBN: 978-94-91252-25-9 (Werkboek)

ZORG ERVOOR DAT JOUW BOEK ER KOMT!

Vraag nu het gratis eerste hoofdstuk aan en maak een vliegende start!

Van passie naar boek

Verzonden. Check snel je mail!