NCI Praktijkgids en Werkboek Bestrijding witwassen en terrorismefinanciering 2018

Projectomschrijving

De Praktijkgids en het Werkboek Bestrijding witwassen en terrorismefinanciering verschaffen inzicht in de problematiek van de bestrijding van witwassen en terrorismefinanciering, de anti-witwaswetgeving, de gevolgen van non-compliance en wat in de praktijk daartegen te doen.

In 2015 maakte Tangram Studio het ontwerp van de vorige editie van de Praktijkgids en het Handboek Bestrijding witwassen en terrorismefinanciering van het NCI (Nederlands Compliance Instituut). Dit jaar is een nieuwe herziene editie uitgebracht, waarin de laatste wet- en regelgeving is verwerkt. Ook voor deze editie deed tangram Studio de opmaak en maakten wij het ontwerp van de omslagen.

Omslag: softcover, enkelzijdig gestreken sulfaatkarton, glans laminaat Binnenwerk: 90 grams silk mc
Formaat: 15 x 23 cm Aantal pagina’s: 320 ISBN: 978-94-91252-27-3 (Praktijkgids) Aantal pagina’s: 112 ISBN: 978-94-91252-26-6 (Werkboek)

Van passie naar boek

Droom je van een eigen boek en zoek je een steuntje in de rug?

Download dan gratis het eerste hoofdstuk van ‘Van passie naar boek’ en maak een vliegende start! Ook ontvang je dan regelmatig tips in je mailbox. Want dat boek dat al in jouw hoofd leeft verdient het om geboren te worden!

Verzonden. Check snel je mail!