Ontwerp Practical Guide to Combating Money Laundering & the Financing of Terrorism

Deze practical guide is een vertaling van de laatste editie van de Praktijkgids en het Werkboek Bestrijding witwassen en terrorismefinanciering van het Nederlands Compliance Instituut. Voor deze uitgave, die deel uitmaakt van een Engelstalige opleiding, combineerde ik het werkboek en het handboek tot één boek.

 

Ontwerp van de cover

 

De basis van het ontwerp van de omslagen is gebaseerd op de huisstijlkleuren van het NCI, waarbij de Praktijkgids een blauw vlak heeft en het Werkboek een rode. Bij alle edities krijgen de omslagen een nieuwe foto.

NCI blauw
NCI rood

Ontwerp van het omslag

 

Omdat dit een vertaling was, hoefde ik alleen de tekst van het oorspronkelijke omslag aan te passen. En niet te vergeten de rugdikte. Want dit boek was, hoewel er ook onderdelen van de Nederlandse editie werden geschrapt, eigenlijk twee boeken ineen.

Practical Guide to Combating Money Laundering & the Financing of Terrorism

Ontwerp van het binnenwerk

 

Net als alle edities van de Praktijkgids en Werkboek Bestrijding witwassen en terrorismefinanciering werd ook deze Engelse editie alleen in zwart gedrukt, plus om het iets levendiger te maken, een lichtere grijstint, een percentage zwart.

Practical Guide to Combating Money Laundering & the Financing of Terrorism binnenwerk 1
Practical Guide to Combating Money Laundering & the Financing of Terrorism binnenwerk 2
Practical Guide to Combating Money Laundering & the Financing of Terrorism binnenwerk 3

Over het boek

De Practical Guide to Combating Money Laundering & the Financing of Terrorism verschaft inzicht in de problematiek van de bestrijding van witwassen en terrorismefinanciering, de anti-witwaswetgeving, de gevolgen van non-compliance en wat in de praktijk daartegen te doen.

Omslag: softcover, enkelzijdig gestreken sulfaatkarton, glans laminaat
Binnenwerk: 100 grams silk mc
Formaat: 15 x 23 cm
Aantal pagina’s: 392

Uitgever: Nederlands Compliance Instituut

ISBN: 978-94-91252-40-2