VOC Couveusedagboek

Projectomschrijving

Tangram Studio werd door de Vereniging van Ouders van Couveusekinderen gevraagd om mee te denken over de inhoud en om een nieuw ontwerp te maken voor hun Couveusedagboek. Dit dagboek verspreiden zij al jaren gratis onder ouders met een baby op de couveuseafdeling. Dit nieuwe couveusedagboek bevat vragen die ouders helpen om mooie momenten te noteren, maar ook een schat aan informatie over alle dingen die in deze situatie op je af kunnen komen, zoals de meest voorkomende complicaties en veelgebruikte termen. Achterin het dagboek zit een stickervel met een aantal specifieke mijlpalen.

Het concept van de illustraties en de stickers in dit dagboek werden oorspronkelijk ontwikkeld door Tangram Studio samen met ankepanke voor de mijlpaalkaarten voor prematuren. Deze geven wij nu samen uit onder de naam Celebrate the Little Steps.

Omslag: 300 grams houtvrij offset (hvo) Bindwijze: wire-o Binnenwerk: 100 grams houtvrij offset (hvo)
Formaat: A5 Aantal pagina’s: 102, plus stickervel

Vergelijkbare projecten

Van passie naar boek

Droom je van een eigen boek en zoek je een steuntje in de rug?

Download dan gratis het eerste hoofdstuk van ‘Van passie naar boek’ en maak een vliegende start! Ook ontvang je dan regelmatig tips in je mailbox. Want dat boek dat al in jouw hoofd leeft verdient het om geboren te worden!

Verzonden. Check snel je mail!