Wil en Tien | 12 maanden zwanger

Projectdetails

 

Klant:
Wil en Tien

Trefwoorden:
Projectbegeleiding
Boekontwerp
Drukwerkbegeleiding
Eindredactie/proefcorrectie

Koop dit boek bij:
Bol.com

Projectomschrijving

 

In 12 MAANDEN ZWANGER van Wil en Tien komen persoonlijke verhalen van Willemijn van Lochem en Martine Heemskerk samen met alles wat je maar moet weten als je zwanger bent of wilt worden en tijdens je eerste drie maanden als moeder. Gecombineerd met prachtige illustraties van Studio Silvana en foto’s van Sabine Metz en Mariska de Groot. Tangram Studio mocht dit alles samenbrengen en de verhalen van Willemijn en Martine tot leven brengen in dit geweldige boek, dat zij uitgeven onder Heemskerk & van Lochem Publishing en dat is te bestellen via wilentien.nl.

Willemijn en Martine zijn twee beste vriendinnen die sinds 2009 samen vloggen en bloggen en tienduizenden vrouwen inspireren over het moederschap en positief leven op hun YouTube kanaal Wil & Tien en Instagramaccounts @wilvantien en @tienvanwil. Ook bloggen ze samen op 2WMN.nl.

Omslag: hardcover, ronde rug, silk mc, glans laminaat Binnenwerk: 100 grams silk mc
Formaat: 17 x 24 cm Aantal pagina’s: 208 ISBN: 978-90-829178-0-2
 
 
In hun vlog Q&A over ons boek: sneak peek, zelf boek schrijven + uitgeven tips vertellen Willemijn en Martine hoe hun boek tot stand gekomen is en waar ze allemaal tegenaan zijn gelopen:
 

Hanneke, bedankt voor de prachtige vormgeving. Jij maakte van onze teksten en alle losse beelden een écht boek.

Wil & Tien
Uit het dankwoord van 12 maanden zwanger

Van passie naar boek

Droom je van een eigen boek en zoek je een steuntje in de rug?

Download dan gratis het eerste hoofdstuk van ‘Van passie naar boek’ en maak een vliegende start! Ook ontvang je dan regelmatig tips in je mailbox. Want dat boek dat al in jouw hoofd leeft verdient het om geboren te worden!

Verzonden. Check snel je mail!