Zorgen voor je baby op de couveuseafdeling

Projectdetails

 

Uitgave: Kleine Kanjers (een merk van Tangram Studio)

Trefwoorden:
Projectbegeleiding
Boekontwerp
Drukwerkbegeleiding
Vertalen/schrijven
Eindredactie/proefcorrectie
Uitgeven

Koop dit boek bij:
Bol.com

Kleine Kanjers logo

Projectomschrijving

 

Zorgen voor je baby op de couveuseafdeling is een boek voor ouders met een baby op de afdeling neonatologie en helpt hen om vanaf het eerste begin een rol te spelen in de zorg voor hun kind. Het begeleidt ze door elke fase, van de eerste dagen op de neonatale intensive care afdeling, totdat hij klaar is om naar huis te gaan.

Het laatste wat je als ouder verwacht is om op de afdeling neonatologie terecht te komen. Toch is de aanwezigheid en betrokkenheid van ouders enorm belangrijk. Juist wanneer een baby deze specialistische medische zorg nodig heeft. Door te leren hoe je baby met je communiceert, zal je zelfvertrouwen groeien en ben je steeds beter in staat om je kind te ondersteunen.
Baby’s vertellen ons op hun eigen manier hoe ze zich voelen en reageren op ons. Zelfs de kleinste reactie kan je vertellen wat je baby nodig heeft. Wanneer je de taal van je baby leert te verstaan, zal je zelfvertrouwen groeien. Zo zul je je baby al snel beter leren kennen dan wie dan ook, zodat je steeds beter in staat zult zijn om je kind te ondersteunen. Van deze liefdevolle zorg, die alleen ouders ze kunnen geven, zullen kinderen de rest van hun leven profiteren.

Zorgen voor je baby op de couveuseafdeling is een vertaling van Caring for your Baby on the Neonatal Unit van Early Babies en werd vertaald en uitgegeven door Tangram Studio. Auteurs Inga Warren en Cherry Bond zijn internationaal erkend voor hun ontwikkelingsgerichte werk met ouders en professionals in de neonatale zorg. Het boek is bedoeld voor ouders, maar maakt ook deel uit van het FINE onderwijsprogramma voor neonatologieverpleegkundigen.

Omslag: softcover, silk mc, mat laminaat Binnenwerk: 90 grams houtvrij offset (hvo)
Formaat: 16 x 24 cm Aantal pagina’s: 96 ISBN: 978-90-819955-2-8

Eerste druk: augustus 2016
Tweede druk: september 2018

Van passie naar boek

Droom je van een eigen boek en zoek je een steuntje in de rug?

Download dan gratis het eerste hoofdstuk van ‘Van passie naar boek’ en maak een vliegende start! Ook ontvang je dan regelmatig tips in je mailbox. Want dat boek dat al in jouw hoofd leeft verdient het om geboren te worden!

Verzonden. Check snel je mail!