Bestel nu jouw exemplaar van Van passie naar boek!

Promotie van je boek

De promotie van je boek is de volgende stap als je een boek geschreven hebt. Heb je het hele project met mij gewerkt, van het schrijven tot en met de opmaak en het ontwerp van de cover, dan stopt onze samenwerking daar niet! Want ook het ontwerp van promotiemiddelen horen bij mijn takenpakket. Zodat jij daar vervolgens mee aan de slag kunt, en een hit maakt van je boek.

Je kunt wachten tot je boek helemaal af is en je de voorraad in je kantoor hebt staan, zodat je meteen kunt leveren als de bestellingen binnenstromen. Maar je kan ook al tijdens het schrijven beginnen met de promotie van je boek. Veel van mijn klanten doen dat laatste, en dat is een heel goed idee. Want de mensen die je volgen op social media vinden het leuk om een kijkje in het proces te krijgen, en zo bouw je alvast aan naamsbekendheid vóór de verschijningsdatum van je boek.

Het boek is dan natuurlijk nog niet gedrukt, dus daar kan je nog geen foto van maken. Dat is geen probleem, want met Photoshop zet ik de cover gewoon in een bestaand beeld. Natuurlijk met voorwerpen erbij die passen bij je boek. En staat er een kopje koffie in de weg? Dan zet ik dat gewoon even ergens anders neer.

Promoot je boek op je social media kanalen, in headers en banners, maar ook in je e-mailhandtekening en op je website, of gedrukt in de vorm van advertenties en flyers. Voor alles is een oplossing op maat.

Promotie boek Van passie naar boek instagram
Promotie boek Echt ondernemen LinkedIn
Promotie boek Echt ondernemen Instagram template
Promotie boek Van passie naar boek instagram
Promotie boek Van passie naar boek review
Promotie boek Van passie naar boek packshot
Promotie boek De Laptop Lifestyle
Promotie boek De Laptop Lifestyle
Promotie boek Praktijkgids bestrijding witwassen

Wil je aan de slag met jouw boek en wil je begeleiding bij het schrijven, of is je tekst klaar en zoek je iemand die je helpt bij de redactie, het ontwerp en de opmaak? Neem dan vrijblijvend contact op. Dan bespreken we samen wat jij nodig hebt en wat ik voor je kan doen.

ZORG ERVOOR DAT JOUW BOEK ER KOMT!

Maak een vliegende start met het eerste hoofdstuk van ‘Van passie naar boek’ en mijn tips en tricks in je mailbox.

Van passie naar boek

Verzonden. Check snel je mail!