Schrijfcoaching maandabonnement

Een volledige schrijftraining op maat. Ik motiveer je en moedig je aan, leer je sneller en makkelijker schrijven, en leer je hoe je een boek schrijft dat voor nieuwe klanten zorgt.

Een blijvende investering, in jezelf en in je bedrijf

Kan je begeleiding gebruiken of wil je een stok achter de deur om gemotiveerd te blijven schrijven aan je boek? Dan is Schrijfcoaching iets voor jou. Elke 4 weken mail je de tekst die je geschreven hebt en krijg je 4 uur redactie op de tekst die je hebt gemaild. Binnen een week krijg je de geredigeerde tekst per mail terug, en hebben we een call waarin ik je verbeterpunten en tips geef.

Natuurlijk komen spelling en grammatica aan bod, maar ook de opbouw van je tekst, hoe je overtuigend schrijft en je lezer door je boek trekt, en de randvoorwaarden rond het schrijven. Heb je bijvoorbeeld een vast schrijfmoment? Een dag of een paar uur per week? Bevalt dat, of wil je ideeën hoe je dit anders aan kunt pakken?

De adviezen en inspiratie die je tijdens deze gesprekken krijgt, kan je blijven toepassen in je werk. Je leert technieken en ontwikkelt je eigen schrijfroutine, en gaat steeds gemotiveerder en gemakkelijker schrijven.

Wat krijg ik?
  • Een kennismakingsgesprek waarin we jouw doelstellingen scherpstellen.
  • Elke maand 4 uur tekstredactie.
  • Concrete tips en feedback zodat je precies weet wat jouw verbeterpunten zijn.
  • Elke maand een motiverende online call waarin we je voortgang bespreken.
  • De mogelijkheid om te overleggen en al je vragen te stellen via de mail.

En als bonus: een gratis exemplaar van Van passie naar boek, plus de digitale versie, zodat je het altijd bij de hand hebt.

Hoe werkt het?

We beginnen met een kennismakingsgesprek, uiterlijk een week nadat je je hebt aangemeld, waarin we jouw wensen bespreken. Meteen aan het eind van elk gesprek maken we een afspraak voor de volgende call, vier weken erna.

Ongeveer een week voor de volgende call stuur jij me je tekst per mail en ga ik die redigeren. Tijdens de call bespreken we de voortgang, dingen die ik in de tekst ben tegengekomen en waar je de afgelopen weken tegenaan bent gelopen bij het schrijven.

Hoeveel tekst moet ik insturen?

Hoeveel tekst je instuurt bepaal je zelf. Met wat je geschreven hebt ga ik elke 4 weken 4 uur aan de slag. Heb ik je tekst geredigeerd en is er tijd over, dan gaat dat gewoon mee naar de volgende ronde en dan weet jij dat je voor de volgende rondes wat meer kunt schrijven.

Hoe lang duurt schrijfcoaching?

Je kunt gebruik maken van je abonnement zo lang jij er behoefte aan hebt of tot je boek klaar is. Heb je even geen tijd en wil je je abonnement pauzeren? Dat kan ook. Stuur me even een berichtje, dan regel ik het voor je. Is de nieuwe maand net ingegaan en besluit je toch te stoppen, of is je boek sneller klaar dan je had verwacht? Neem dan even contact met me op voor de mogelijkheden.

Schrijfcoaching maandabonnement
350 euro per maand

(excl. 21% btw)

Via de knop reken je af voor de eerste maand. Daarna ontvang je maandelijks een factuur voor de abonnementskosten.
Compleet pakket inclusief begeleiding bij het schrijven

Ben je van plan om je boek door mij te laten redigeren en ontwerpen? Dan is een compleet pakket waarschijnlijk een betere keuze voor jou.

Ik begeleid je bij het schrijven en redigeer je boek, en zorg daarna voor een knallend ontwerp. Hoeveel begeleiding je wil bepaal je zelf.

Mirjam Hegger

Hanneke hielp mij bij de totstandkoming van mijn boek ‘Succesvol Podcasten’. Op alle fronten had ze goede raad: praktisch, inhoudelijk en grammaticaal. Waardoor ik me helemaal kon richten op mijn schrijfproces. Hanneke heeft ervoor gezorgd dat het resultaat er razendsnel lag. Ze loodste me er meermaals doorheen met haar motiverende coachstijl en super handige tips. Voordat ik Hanneke aanhaakte, had ik haar boek gelezen. Maar ik wilde persoonlijke hulp, omdat ik snel wilde lanceren. Ik ben onwijs dankbaar dat Hanneke op mijn pad is gekomen en ben heel erg blij met het resultaat.

Mirjam Hegger

Kennismaken?

Stuur me voordat je je inschrijft eerst even een berichtje, dan neem ik contact met je op om kennis te maken.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA. Het privacybeleid en de gebruikersvoorwaarden van Google zijn hierop van toepassing.