Bestel nu jouw exemplaar van Van passie naar boek!

Schrijfcoaching

Schrijfcoaching

Begeleiding bij het schrijven van je boek

Heb je een idee voor een boek, maar wil je graag begeleiding bij het schrijven? Of ben je al een tijd aan het schrijven en komt je boek maar niet af? Je werk doe je waarschijnlijk moeiteloos. Maar dat boek… Soms wil je misschien het liefst de handdoek in de ring gooien en ermee ophouden.

Niet doen! Een boek schrijf je niet in een paar dagen. Het vereist discipline, een goede dosis motivatie en soms een beetje hulp. Ik geef je alle tips en handvatten die je nodig hebt. En dreig je even af te dwalen, dan geef ik je een duwtje in de goede richting.

Samen brengen we in kaart waar jij behoefte aan hebt. Misschien wil je weten hoe je ervoor zorgt dat je boek nieuwe klanten gaat opleveren en wil je ondersteuning bij de opzet en de strategie van je boek, of misschien wil je juist hulp bij de spelling en grammatica.

Ik support je net zolang tot je naar je beste kunnen hebt gepresteerd.

Het ene boek is het andere niet en elke schrijver is anders. Om het niet ingewikkelder te maken dan nodig, werk ik met een maandabonnement. Eenvoudig en overzichtelijk, voor een vast bedrag per maand en nooit langer dan jij nodig hebt.

De beste manier om te leren schrijven is door het te doen, en hoe meer inzicht je krijgt in jouw schrijfstijl en struikelblokken, hoe beter je wordt.

Schrijfcoaching

Een schrijftraining op maat

Kan je begeleiding gebruiken of wil je een stok achter de deur om gemotiveerd te blijven schrijven aan je boek? Dan is Schrijfcoaching iets voor jou. Elke twee weken mail je de tekst die je geschreven hebt en krijg je 2 uur redactie (dus 4 uur per maand) op de tekst die je hebt gemaild. Binnen een week krijg je de geredigeerde tekst per mail terug, inclusief verbeterpunten en tips.

Natuurlijk komen spelling en grammatica aan bod, maar ook de opbouw van je tekst, hoe je overtuigend schrijft en je lezer door je boek trekt, en de randvoorwaarden rond het schrijven. Heb je bijvoorbeeld een vast schrijfmoment? Een dag of een paar uur per week? Bevalt dat, of wil je ideeën hoe je dit anders aan kunt pakken?

De adviezen en inspiratie die je tijdens deze gesprekken krijgt, kan je blijven toepassen in je werk. Je leert technieken en ontwikkelt je eigen schrijfroutine, en gaat steeds gemotiveerder en gemakkelijker schrijven.

 

Voor een vast bedrag van 350 euro per maand (excl. 21% btw) krijg je:
  • Een kennismakingsgesprek waarin we jouw doelstellingen scherpstellen.
  • Elke maand 4 uur tekstredactie: elke 2 weken 2 uur.
  • Concrete tips en feedback zodat je precies weet wat jouw verbeterpunten zijn.
  • Elke maand een motiverende online call waarin we je voortgang bespreken.
  • De mogelijkheid om te overleggen en al je vragen te stellen via de mail.

En als bonus: een gratis exemplaar van mijn boek: Van passie naar boek, t.w.v. € 24,50 en de ePub t.w.v. € 14,50 zodat je het ook digitaal kunt lezen, waar je ook bent.

Een blijvende investering, in jezelf en in je bedrijf!

Schrijfcoaching is eigenlijk een volledige schrijftraining op maat. Alle vaardigheden die je opdoet tijdens de schrijfcoaching, kan je altijd blijven toepassen. Niet alleen voor je boek, maar ook in je online marketing: op social media en bijvoorbeeld je blog.

Je leert hoe je je lezers in je verhaal trekt, hoe je ervoor zorgt dat ze je gaan vertrouwen en hoe je ze tot actie laat overgaan. Ik help je om het beste uit jezelf te halen, én om je boodschap over te brengen en nieuwe klanten aan te trekken.

* Heb je minimaal 4 maanden schrijfcoaching gehad, dan krijg je € 950 (excl 21% btw) korting op het ontwerp en de redactie.

Antwoord op je vragen

Hoeveel tekst moet ik insturen?

Hoeveel tekst je instuurt bepaal je helemaal zelf. Met wat je geschreven hebt ga ik elke twee weken 2 uur aan de slag. Heb ik je tekst geredigeerd en is er tijd over, dan gaat dat gewoon mee naar de volgende ronde en dan weet jij dat je voor de volgende rondes wat meer kunt schrijven.

Moet ik echt elke twee weken tekst insturen?

Om optimaal te profiteren van dit traject, raad ik je aan om inderdaad elke twee weken tekst te mailen. Zo komt je boek sneller af en hebben we regelmatig contactmomenten waarop je tips en aanwijzingen krijgt.

Vind je twee keer per maand echt te veel? Dan kan je er ook voor kiezen om je tekst maandelijks te mailen. Dan besteed ik eens per maand 4 uur aan de redactie.

Wil je dit? Geef het even aan tijdens ons kennismakingsgesprek of per mail.

Hoe werkt de betaling?

Wanneer je het abonnement afsluit reken je af voor de eerste maand. Daarna worden de abonnementskosten maandelijks automatisch afgeschreven.

Krijg ik elke maand een factuur?

Schrijfcoaching is speciaal bedoeld voor ondernemers, dus uiteraard krijg je elke maand een factuur met de btw erop vermeld. Je vindt de facturen in je account op de site. De link naar je account staat in de bevestigingsmail.

Hoe snel hebben we het kennismakingsgesprek?

Nadat je je hebt aangemeld en de eerste betaling gedaan is, mail ik je binnen twee werkdagen om een afspraak te maken. Na het kennismakingsgesprek kunnen we direct aan de slag. Het boek stuur ik binnen twee werkdagen per brievenbuspost naar je op, de ePub kan je meteen na aanmelding zelf downloaden via de link in de bevestigingsmail.

Hoe lang duurt schrijfcoaching?

Je kunt gebruik maken van je abonnement zo lang jij er behoefte aan hebt of tot je boek klaar is. Daarna kan je het eenvoudig stopzetten via je account of door mij een mailtje te sturen.

Kan ik schrijfcoaching pauzeren?

Wil je je abonnement tijdelijk stopzetten, dan kan je het zelf via je account opschorten. De link naar je account vind je in de bevestigingsmail die je na betaling ontvangt. Natuurlijk mag je me ook altijd een mailtje sturen, dan zet ik het abonnement voor je op pauze.

Hoe beëindig ik schrijfcoaching?

Is je boek klaar, of wil je om een andere reden stoppen met schrijfcoaching? Je kunt je abonnement zelf via je account annuleren. De link naar je account vind je in de bevestigingsmail die je na betaling ontvangt. Natuurlijk mag je me ook altijd een mailtje sturen.

Is de nieuwe maand net ingegaan en besluit je toch te stoppen, of is je boek sneller klaar dan je had verwacht? Neem dan even contact met me op via de mail of bel me voor de mogelijkheden.

Wil je meer weten, of heb je vragen die hier niet zijn beantwoord? Stuur me dan even een berichtje.

Mirjam Hegger

Hanneke hielp mij bij de totstandkoming van mijn boek ‘Succesvol Podcasten’. Op alle fronten had ze goede raad: praktisch, inhoudelijk en grammaticaal. Waardoor ik me helemaal kon richten op mijn schrijfproces. Hanneke heeft ervoor gezorgd dat het resultaat er razendsnel lag. Ze loodste me er meermaals doorheen met haar motiverende coachstijl en super handige tips.

Voordat ik Hanneke aanhaakte, had ik haar boek gelezen. Maar ik wilde persoonlijke hulp, omdat ik snel wilde lanceren. Ik ben onwijs dankbaar dat Hanneke op mijn pad is gekomen en ben heel erg blij met het resultaat. Hanneke, je bent echt een topper! Heel erg bedankt!

Mirjam Hegger