Testimonials

Wat klanten zeggen

Roy Ishak

Roy Ishak

Roy Ishak

“Hanneke hielp me met de vormgeving van mijn paperback Creatief schrijven en maakte me wegwijs in de wondere wereld van de boeken. En eerlijk is eerlijk: wat ben ik blij dat deze dame op mijn pad kwam! Ze is een geweldige grafisch vormgever, bruist van de creatieve ideeën, heeft engelengeduld en is bovenal gewoon een fijn persoon met gevoel voor humor. Ik begin direct aan m’n tweede boek, enkel en alleen zodat ik snel weer met haar kan samenwerken. ;-)”

Charlotte Meindersma

Charlotte Meindersma

Charlotte’s Law

“Een aantal jaar geleden kwam ik bij Hanneke terecht met mijn eerste boek. Een andere ontwerper was eraan begonnen, maar had aangegeven het niet af te kunnen maken. En ik zat met een deadline, want ik had natuurlijk al vanalles gecommuniceerd over het boek! Hanneke was rustig, communiceerde prettig en heeft alles voor me opgelost binnen de deadline. Geen idee of zij er stress van heeft gehad, maar juist door hoe zij ermee omging, had ik weer alle rust. Het was een prettige samenwerking.

Dus ook voor de boeken daarna schakelde ik Hanneke in. We hebben steeds minder communicatie nodig. Ik gooi een tekst over de schutting en vraag haar er wat moois van te maken en dan komt het altijd goed.

Nou ja, toegegeven, de laatste keer hadden we wel afgesproken dat het binnenwerk zwart-wit moest worden. Het zou tenslotte een ondernemersboek worden en geen prentenboek en kleur is duur! “Ik wil het je toch even laten zien.” Stuurde ze een hoofdstuk op waarin ze een steunkleur had gebruikt. Ik wilde het heel erg graag niet mooi vinden. Want duur. Echt heel graag wilde ik dat. Maar ja, het was wel gaaf. Heel gaaf.

Hanneke denkt dus wel mee, maar zonder haar mening door te drukken. Dat is erg prettig. Daar wordt het namelijk alleen maar beter van. Daardoor kwamen er nu een paar extra quotes in het boek en kreeg de achterflap een hilarische inleiding die precies de sfeer van het boek weergeeft.

En nu staat Écht ondernemen gewoon op nummer 2 bij Managementboek en is het een boek geworden waarvan ik in korte tijd veel exemplaren verkocht. Daar heeft het werk van Hanneke veel aan bijgedragen.

Ik zou nog wel meer over Hanneke kunnen vertellen, maar we moeten even aan de slag met de herdruk. En dat moet wel voordat jij haar een opdracht geeft en ze opeens vol zit, snap je? Mooi.”

Anna Heijker

Anna Heijker

Dagvoorzitter en pitchtrainer

“Als je een superaantrekkelijk en professioneel boek wilt, dan moet je bij Hanneke zijn! Ik begon met de aanschaf van Hanneke’s boek Van passie naar boek. Na het lezen van dit boek durfde ik de stap naar zelf uitgeven te zetten. Daarna boekte ik een proefredactie om Hanneke beter te leren kennen. Ik kreeg zeer waardevolle feedback op mijn tekst. En daarna ben ik voor het hele pakket gegaan: schrijfcoaching, redactie en ontwerp.

Hanneke heeft van mijn boek Krachtig pitchen & presenteren iets heel moois en bijzonders gemaakt. Ik krijg superveel complimenten over de vormgeving. Hanneke werkt heel secuur en heeft steeds hele goede ideeën. Daarnaast heeft ze zelf veel ervaring in het uitgeven en marketen van boeken en daar heb ik veel van mogen leren! Hanneke heeft het unieke talent van én goed zijn in taal én goed zijn in vormgeving. Ik kan een samenwerking met Hanneke van harte aanbevelen!”

Marc Cornelius

Marc Cornelius

AI en Automations in marketing

“Hanneke heeft de redactie, het ontwerp van het binnenwerk en de cover van mijn boek verzorgd, en heeft fantastisch werk afgeleverd. Haar kwaliteit is duidelijk zichtbaar in het eindresultaat. Ze denkt actief mee en was een grote hulp bij mijn boek Hack Je Tijd. Bedankt, Hanneke! Mede dankzij jou is mijn boek prachtig geworden.”

Marc Cornelius

Lotte Lobé

Topsales Amsterdam

“Hanneke heeft de redactie gedaan voor mijn boek ‘Top of mind’. Daarnaast hebben we regelmatig een-op-een coachingmomenten gehad. Hanneke is een rots in de branding geweest voor mij! Ze is flexibel, betrouwbaar én heerlijk nuchter. Als ik even in de stress zat, wist Hanneke mijn onrustige gevoel in no-time te relativeren. Daarnaast is Hanneke gewoon een heel leuk en gezellig mens. Ook niet onbelangrijk! Ik beveel Hanneke van harte aan.”

Helmi Geeve

Helmi Geeve

The Brand Me

“Wat ’n fantastische samenwerking met Hanneke om het boek Brand Me! af te maken en gepubliceerd te krijgen. Hanneke gaf advies, steunde, begeleidde de laatste stappen, corrigeerde de tekst nog een keer, zorgde voor een prachtige vormgeving en een ab fab omslag.

Vanaf het eerste moment van ontmoeting was er een goede klik en dat hielp mij enorm in het vertrouwen om het boek de markt op te brengen.

Dus als je een boek gaat schrijven, dan neem je Hanneke de Wit in de arm. Samen met haar gaat het lukken!

Mira Saia

Mira Saia

Mira Saia

“Op het moment dat ik voelde dat mijn boek er echt van moest komen, ging ik in gesprek met Hanneke. Omdat zij het unieke talent heeft dat ze én de opmaak kan doen én de redactie. Dat leek me een ideale combinatie, omdat ik dan met minder partijen te maken zou hebben.

Destijds had ik nog het idee om zelf mijn boek uit te brengen, dat leek me appeltje eitje. Over Hanneke had ik geen twijfels, omdat ze nogal straight forward op mij overkwam tijdens ons eerste gesprek. En omdat ik al wat boeken van haar hand had gelezen.

Hanneke werd mijn stok achter de deur in de vorm van haar schrijfcoaching. Ik schreef telkens een heleboel en plande vooraf een coachgesprek met haar in. Zo wist ik zeker dat ik op tijd klaar zou zijn, want ik kom graag mijn afspraken na.

Telkens kreeg ik binnen een paar dagen het manuscript terug met nuttige verbeteringen, suggesties en soms keihard nodige aanpassingen. En ook tijdens de coachgesprekken werd de inhoud steeds beter. Toen het boek zover was dat het tijd werd voor de opmaak, kreeg ik voorbeelden voorgeschoteld. En kon ik eerlijk zeggen wat ik ervan vond.

Dat eerlijke was sowieso een heel fijn ding gedurende dit hele proces: Hanneke gaf haar ongezouten en opbouwende mening en daardoor voelde ik me ook vrij om mijn visie op bepaalde dingen te geven. Heerlijk als je het mij vraagt, want jezelf kunnen zijn terwijl je zoiets groots doet als een boek schrijven, is echt keibelangrijk!

Aan het eind van het hele maakproces bleek – lang verhaal kort – dat het uitgeven van mijn boek geen appeltje eitje was. En het gaf me ook totaal geen plezier om me daar mee bezig te houden. Hanneke kwam toen met het briljante voorstel om óók als mijn uitgever op te treden, dat was zo ontzettend fijn!

Als je ondernemer bent en je wilt je graag op het schrijven van je boek kunnen focussen, dan raad ik je aan met Hanneke te gaan samenwerken. Haar complete ontzorgpakket maakt dat jij doet waar jij goed in bent. Zij is goed in de rest. En dat is nogal wat: redactie, ontwerp, opmaak, uitgeven.

Ook omdat je maar met één mens hoeft te schakelen, zorgt dat voor rust in je hoofd en je bedrijf. Precies ook waar ik voor sta 😉

Robin van Tilburg

Robin van Tilburg

De schrijfmeneer

“Het schrijven van een boek is één ding, maar een boek publiceerbaar maken is een heel ander verhaal! Toen ik bij het schrijven van Kickstart je Vaderschap vast dreigde te lopen, besloot ik Hanneke van Tangram Studio in te schakelen. Het bleek een schot in de roos. Hanneke nam namelijk niet alleen op een professionele manier de (eind)redactie, het ontwerp en de vormgeving voor haar rekening, maar heeft ook het proces van A tot Z begeleid. Dat gaf mij veel rust en het zorgde ervoor dat ik me vooral kon concentreren op het schrijven.

De samenwerking heb ik als erg prettig ervaren. Hanneke houdt de planning goed in de gaten en komt gaandeweg met goede, inhoudelijke suggesties die het boek sterker maken.

Een boek maken is echt een vak apart en Hanneke verstaat dat vak. Ik ben ontzettend trots op het eindresultaat en dat is grotendeels te danken aan Hanneke. Ben je op zoek naar deskundige begeleiding bij het publiceren van jouw eigen boek? Dan kan ik je Hanneke van harte aanbevelen!”

Rubin Alaie

Rubin Alaie

Rubin Alaie

“Ik had geen idee hoe je een boek maakt, naar de drukker stuurt en uitgeeft… Gelukkig heeft Hanneke overdelivered. Geheel op eigen initiatief heeft ze mijn hele boek op taal gecorrigeerd, een flitsende opmaak toegepast, een interactieve pdf-versie gemaakt en meegedacht over bijna ieder aspect… Zoiets verwacht je niet in de oppervlakkige wereld van marketing & communicatie, maar gelukkig bestaan mensen als Hanneke nog. Hierdoor zijn er geen refunds van mijn boek NLP Praktijk Doe-Boek (razendsnel 1.450 stuks van verkocht en binnen een jaar een derde druk) en schaft men met liefde mijn vervolgproducten aan.

Pauline Jonker

Pauline Jonker

Maak mij wat wijs

“Hanneke heeft mijn boek Motiveer en leer! geredigeerd, opgemaakt en de omslag ontworpen. Het is heel fijn dat Hanneke alles kan en je door het hele proces van een boek schrijven en uitgeven kan begeleiden. Hanneke is prettig om mee samen te werken, ze snapt goed wat je wil en werkt heel snel. Ik ben erg blij met het eindresultaat!”

Wil en Tien

Willemijn van Lochem en Martine Heemskerk

Wil en Tien

“Mede dankzij jou is onze droom uitgekomen. 12 maanden zwanger is alles geworden wat we voor ogen hadden. Bedankt voor je werk, geduld en vele adviezen. You rock!”

Mirjam Hegger

Mirjam Hegger

Podcasten voor ondernemers

Hanneke hielp mij bij de totstandkoming van mijn boek ‘Succesvol Podcasten’. Op alle fronten had ze goede raad: praktisch, inhoudelijk en grammaticaal. Waardoor ik me helemaal kon richten op mijn schrijfproces. Hanneke heeft ervoor gezorgd dat het resultaat er razendsnel lag. Ze loodste me er meermaals doorheen met haar motiverende coachstijl en super handige tips.

Voordat ik Hanneke aanhaakte, had ik haar boek gelezen. Maar ik wilde persoonlijke hulp, omdat ik snel wilde lanceren. Ik ben onwijs dankbaar dat Hanneke op mijn pad is gekomen en ben heel erg blij met het resultaat. Hanneke, je bent echt een topper! Heel erg bedankt!

Iris de Jong

Iris de Jong

Clearskin huidinstituut

“Hanneke heeft voor mij de redactie en het ontwerp binnenwerk en de cover van mijn boek gedaan. Ze heeft super werk geleverd. Ze is niet de goedkoopste maar dat zie je zeker terug in kwaliteit! Daarnaast is ze super lief en sociaal en denkt graag met je mee. Ze heeft verstand van marketing en dat is precies wat ik nodig had. Bedankt topper! Dankzij jou is mijn boek prachtig geworden.”

Nathalie Van De Walle

Nathalie Van De Walle

Liefdesverklaring

Hanneke begeleidde mij met engelengeduld en veel deskundigheid doorheen het hele proces. Geen vraag was haar te gek, geen moeite haar te veel en ik stond meer dan eens versteld van haar vakkundigheid en expertise. Zonder haar was mijn boek waarschijnlijk nog steeds niet meer dan een worddocument op de harde schijf van mijn computer. Zij was voor mij het juiste talent op het juiste moment!”

Jacko Meijaard

Jacko Meijaard

internetsuccesgids

“Enorm tevreden over de diensten van Hanneke. Fijne communicatie, en een top aflevering. Ze gaat altijd nog een streepje verder dan verwacht zou worden. Absoluut aan te raden!.”

Sabine van der Hulst

Sabine van der Hulst

Sabine van der Hulst

“Het boek van van Hanneke is enorm van waarde geweest tijdens mijn proces. Ik liep tegen allerlei vragen aan tijdens het schrijven van mijn boek. Haar boek Van passie naar boek heeft mij veel antwoorden gegeven. Ik raad daarom iedereen in mijn netwerk die een boek wil schrijven, van harte dit boek aan!”
Cora Wielenga

Cora Wielenga

Nederlands Compliance Instituut

“Hanneke werkt al sinds 2006 als vormgever voor het Nederlands Compliance Instituut. Hanneke is creatief, denkt met ons mee en levert bovenal kwaliteit. De toegevoegde waarde van haar werk bij onze producten is groot. We bevelen haar graag aan bij andere partijen en willen graag met haar blijven samenwerken voor onze volgende publicaties.”

Inga Warren

Inga Warren

UK NIDAP Centre

“Hanneke has done some wonderful work for us designing information for parents in neonatal units and producing professional course materials that have a unique character and inviting appearance. Our needs were interpreted very well, we got good suggestions and a quick response. We have continued to use Tangram Studio for a variety of new projects, confident that we will get great results

Astrid van de Nieuwenhof Aranea Advies

Astrid van de Nieuwenhof

Aranea advies

“Ik had een idee in mijn hoofd, maar had geen idee waar te beginnen. Door de super enthousiaste gesprekken met Hanneke kwam mijn idee tot leven. In mijn geval kon ze zich ook nog een super inleven in mijn doelgroep. Als ik ooit nog eens een boek ga maken dan weet ik waar ik moet zijn.”