Next level met je boek!

Je boek uitgeven met Tangram Studio

Alles wat je nodig hebt om een bestseller te maken van je boek

Ingrediënten

Schrijfcoaching, redactie, boekontwerp en uitgeven

Jij schrijft je boek en profiteert van mijn jarenlange ervaring in het boekenvak. Ik zorg voor overzicht en begeleid je vanaf de eerste letters die je typt, totdat je je boek in handen hebt en aan de wereld kunt laten zien.

Schrijfcoaching

Redactie

Copywriting

Flaptekst

Ontwerp

Drukwerk

Uitgeven

Marketingadvies

Promotiemateriaal

It’s all in the mix

Wat heb je nodig?

De basis bestaat uit redactie, ontwerp en de opmaak van je boek. Ben je nog maar net aan het schrijven, of moet je nog beginnen? Kies dan voor voor redactie in de vorm van schrijfcoaching. Dan begeleid ik je bij het proces en redigeer ik al tijdens het schrijven. Tussendoor hebben we calls om te bespreken hoe het gaat. Zo krijg je inzicht in je verbeterpunten, en handvatten om sterke, effectieve teksten te schrijven.

Welke vorm je ook kiest, je boek moet worden verkocht. Daarom zorg ik voor de afbeeldingen die jij nodig hebt voor de promotie van je boek, beantwoord ik al je vragen en voorzie ik je van advies.

Je hebt een boek geschreven

Redactie + ontwerp

Heb je een boek geschreven, ga je het zelf uitgeven, en wil je zo veel mogelijk zelf doen? Ik verzorg de redactie en het ontwerp van je boek, help je op weg met tips en advies, en maak je wegwijs in de boekenwereld.

4200 euro
(excl. 21% btw en excl. drukwerk)

Je gaat een boek schrijven en zelf uitgeven

Redactie + ontwerp + schrijfcoaching

Wil je je boek zelf uitgeven, maar kan je wel wat hulp gebruiken? Ik begeleid je bij het schrijven en redigeer je boek, en zorg daarna voor een knallend boekontwerp. Met als resultaat: een boek dat van lezers klanten maakt.

5950 euro
(excl. 21% btw en excl. drukwerk)

Je boek uitgeven via Tangram Studio

Redactie + ontwerp + schrijfcoaching + uitgeven

Geen zin in gedoe? Jij schrijft, begeleid door mij, en ik zorg voor de rest. Zo heb jij er verder geen omkijken naar en kan je je volledig focussen op de promotie van je boek. Daar help ik je bij, want je boek wordt deel van het fonds van Tangram Studio. Maar het blijft altijd van jou, en jouw doelstellingen staan op de eerste plaats. 

Samen maken we van jouw boek een marketingkanon!

Een boek als marketingtool

Next level met je boek!

Waar wil je zijn over een jaar? Wil je een bestseller op je naam? Je naamsbekendheid sky high? Een berg nieuwe klanten waar je u tegen zegt?

Een succesvol boek kan je bedrijf een geweldige boost geven. Een groot deel van de lezers wordt binnen no time klant en je wordt steeds vaker gevraagd voor spreekklussen.

Je naam gaat als een lopend vuurtje, want lezers die enthousiast zijn over je boek, worden maar al te graag je ambassadeur.

Geheime formule

De belangrijkste ingrediënten van een bestseller

Is er een geheime formule voor een bestseller? Dat hangt af van het doel van je boek. Ga je voor de nummer 1-positie bij Managementboek? Wil je zo veel mogelijk boeken verkopen, via welk kanaal dan ook? Wil je je expertstatus claimen, een grotere naamsbekendheid of meer klanten of sprekersklussen via je boek?

Wat je doel ook is, er zijn drie belangrijke dingen die aandacht nodig hebben. De inhoud van je boek moet goed zijn, de cover een showstopper, en je moet je boek verkopen. Promoten dus, zodat lezers weten dat je boek bestaat en het moeten hebben.

IJzersterke inhoud

Lezers worden kopers als ze vanaf het begin door je verhaal getrokken worden. Fictieschrijvers hypnotiseren je met hun verhaal. Je bent even helemaal weg. Dezelfde schrijftechnieken kan je gebruiken voor je zakelijke boek. Zodat je lezer je boek tot de laatste pagina leest en daarna meer van jou wil.

Onweerstaanbaar ontwerp

De cover is het eerste wat mensen zien en moet dus betoverend zijn. Ik maak een showstopper van je boek, zodat niemand het kan weerstaan. Want het ontwerp bepaalt of je boek wordt gekocht.

Verslavend leuke promotie

De promotie van je boek verschilt weinig van de promotie van je bedrijf, en een boeklancering is hetzelfde als die van een programma of ander product. Realiseer je je dat, en doe je de marketing op jouw manier, dan beloof ik dat het geweldig wordt!

Redactie

Een boek dat converteert

Lezers worden alleen klant als je ze in je verhaal trekt. Fictieschrijvers brengen je naar een andere plaats in een andere tijd. Dat kan je ook doen in je businessboek. Voor mij is redactie daarom meer dan alleen foutjes verbeteren. Met een scherpe blik en sterk gevoel voor taal en marketing redigeer ik je tekst en zorg ik voor een boek dat converteert.

Ontwerp

Een ontwerp dat verkoopt

De cover en de titel zijn het eerste wat potentiële lezers zien en het ontwerp van de cover bepaalt of je boek opvalt en wordt gekocht. Ik zorg voor een ijzersterk boekontwerp, dat van voorbijgangers kopers maakt.

Want je boek is niet alleen onderdeel van je aanbod, maar ook een krachtig verkoopinstrument: een relatief goedkoop instapproduct dat de weg baant voor meer.

Boekpromotie

Je boek promoten: consistency is key

Ben je klaar met schrijven en ligt je boek bij de drukker? Dan begint het eigenlijk pas. Een boeklancering is niet moeilijk, wat je nodig hebt is tijd en doorzettingsvermogen. Dezelfde promotie als anders, maar dan in turbostand. Alles draait nu om zichtbaarheid. Ik zorg voor promotionele afbeeldingen en templates. En wil je feedback op je ideeën? Ik denk graag met je mee.

Ja, ik wil samen aan de slag!

Barst je van de ideeën en wil je samen aan de slag met je boek? Vul het formulier hieronder even in, dan neem ik binnen een paar werkdagen contact met je op om een kennismakingsgesprek in te plannen.