Bestel nu jouw exemplaar van Van passie naar boek!

Zelf een boek uitgeven voor je bedrijf

Ga je een je boek uitgeven voor je bedrijf? Geweldig! Een boek is een prachtige marketingtool. Een mooie manier om bij potentiële klanten in the picture te komen en ze kennis te laten maken met je expertise. Je kunt je verhaal doen op een manier die geen enkel ander medium biedt. Wie een boek leest, gunt zich een moment voor zichzelf. Een moment waarop je volledig afgesloten bent van andere prikkels. Waar anders krijg je zoveel exclusieve aandacht van een potentiële klant, die een tijd lang alleen maar aandacht heeft voor jouw verhaal? Waar je de kans krijgt om te laten zien wie je bent en wat je te bieden hebt? Dat maakt de drempel om je te benaderen veel lager dan wanneer iemand alleen op je website terecht was gekomen, of je voorbij had zien komen in een drukke tijdlijn op social media.

Waarom zelf je boek uitgeven?

Een boek schrijven is ontzettend leuk, en als je het zelf uitgeeft hou je alles volledig in eigen hand. Jij kent jouw potentiële klanten het best. Je weet wat ze nodig hebben en waar je hen kunt bereiken. Een boek over jouw expertise vormt een prachtige aanvulling op je aanbod, maar vooral op de promotie van je bedrijf.

Steeds meer ondernemers ontdekken de kracht van een boek, en steeds vaker geven zij een boek uit in eigen beheer. En waarom ook niet? Want dankzij het internet ligt de wereld aan je voeten, en als je een isbn registreert voor je boek en het via het CB distribueert, is het automatisch beschikbaar in elke online boekhandel. Ruim baan dus voor jou om je boek te gaan schrijven en uit te geven!

Meteen aan de slag met jouw boek?

ZORG ERVOOR DAT JOUW BOEK ER KOMT!

Vraag nu het gratis eerste hoofdstuk aan en maak een vliegende start!

Van passie naar boek

Verzonden. Check snel je mail!